VriendenLoterij

Steun Scouting Erskine

Wij doen een beroep op jou om Scouting Erskine te steunen. Om Scouting Erskine in stand te houden, is geld nodig. Hierbij kunnen we jouw steun hard gebruiken en daar hebben wij wat leuks voor gevonden.

Scouting Erskine heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor Scouting Erskine meespelen in de VriendenLoterij.

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze club. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Een keer in de zoveel tijd brengen wij als club de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

Speel mee voor Scouting Erskine

Het zou fantastisch zijn als je dat voor ons zou willen doen. Nu heb je misschien een vraag: “Waarom de VriendenLoterij?” Het antwoord is simpel: De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Zo ook Scouting Erskine, minimaal 40% van de opbrengst gaat direct naar onze clubkas!

Duim omhoog

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke trekking kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Scouting Erskine! Met steun van de VriendenLoterij kan Scouting Erskine het scoutingspel blijven spelen.

Mogen wij ook op jou rekenen?

Geld in de groepskas

Meespelen voor Scouting Erskine is heel eenvoudig. Klik hieronder op de banner en vul het online formulier in en bestel jouw loten en geef aan dat je mee wilt spelen voor Stichting Vrienden van Scouting Erskine! Hierdoor speel je mee met de VriendenLoterij en steun je direct Scouting Erskine.

Het deelnamebedrag wordt maandelijks geïncasseerd en je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Zo maak je elke keer kans op geweldige prijzen en je steunt tegelijkertijd Scouting Erskine. Een klassieke win-winsituatie!

Scouting Erskine wint in ieder geval, want elke maand gaat minimaal 40% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Scouting Erskine te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel je loten en speel mee!

Meespelen

Een aantal van jullie speelt al mee met de VriendenLoterij waarvoor hartelijk dank. Als je Stichting Vrienden van Scouting Erskine als jouw goede doel hebt aangemerkt komt minimaal 40% van jouw inleg direct bij de groep terecht. Dat heeft de afgelopen jaren honderden euro’s voor Scouting Erskine opgeleverd. Wij zijn hier heel erg blij mee en vragen je dan ook vooral om door te blijven spelen.

Logo VriendenLoterij

Voor loten klik op dit logo ⇒ ⇒ ⇒
Scouting Erskine is dan al geselecteerd als jouw goede doel.

Speel je al wel mee met de VriendenLoterij maar voor een ander goed doel? Overweeg dan eens een poosje voor Scouting Erskine mee te gaan spelen. Het wijzigen van jouw goede doel is heel gemakkelijk. Bel met Ledenservice VriendenLoterij via 088-020 1020.

Bedankt!

Namens de hele vereniging, hartelijk dank voor uw deelname en veel loterijplezier!