VriendenLoterij

Steun Scouting Erskine

en maak elke week kans op € 250.000,-. Wij doen een beroep op jou om Scouting Erskine te steunen. Om Scouting Erskine in stand te houden, is geld nodig. Hierbij kunnen we jouw steun hard gebruiken en daar hebben wij wat leuks voor gevonden.

De VriendenLoterij heeft ons aangeboden om ons financiëel te ondersteunen. Dit kan op een hele simpele manier. Speel mee voor Scouting Erskine en je maakt iedere trekking kans op € 250.000,-, auto’s, verre reizen of een van de duizenden andere prijzen. Maar ook onze vereniging wint. Minimaal 40% van de lotprijs gaat naar onze club! Geld, dat wij heel goed kunnen gebruiken.

Speel mee voor Scouting Erskine

Het zou fantastisch zijn als je dat voor ons zou willen doen. Nu heb je misschien een vraag: “Waarom de VriendenLoterij?” Het antwoord is simpel: de VriendenLoterij is een goede doelen loterij. Speciaal opgezet om clubs, verenigingen en stichtingen te helpen. Zo ook Scouting Erskine, minimaal 40% van de opbrengst gaat direct naar onze clubkas! Op deze manier steunt de VriendenLoterij meer dan 3.300 clubs en verenigingen in Nederland.

Duim omhoog

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke trekking kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Scouting Erskine! Met steun van de VriendenLoterij kan Scouting Erskine het scoutingspel blijven spelen.

Mogen wij ook op jou rekenen?

Geld in de groepskas

Meespelen voor Scouting Erskine is heel eenvoudig. Klik hieronder op de banner en vul het online formulier in of bel naar 088-020 1020 en bestel jouw loten en geef aan dat je mee wilt spelen voor Scouting Erskine! Hierdoor speel je mee met de VriendenLoterij en steun je direct Scouting Erskine. Je maakt elke trekking kans op duizenden prijzen oplopend tot € 250.000,-! Een lot in de VriendenLoterij kost € 14,00 per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar. Het deelnamebedrag wordt maandelijks geïncasseerd en je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Zo maak je elke keer kans op geweldige prijzen en je steunt tegelijkertijd Scouting Erskine. Een klassieke win-winsituatie!

Scouting Erskine wint in ieder geval, want elke maand gaat minimaal 40% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Scouting Erskine te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel je loten en speel mee!

Meespelen

Een aantal van jullie speelt al mee met de VriendenLoterij waarvoor hartelijk dank. Als je Scouting Erskine als jouw goede doel hebt aangemerkt komt minimaal 40% van jouw inleg direct bij de groep terecht. Dat heeft de afgelopen jaren honderden euro’s voor Scouting Erskine opgeleverd. Wij zijn hier heel erg blij mee en vragen je dan ook vooral om door te blijven spelen.

Voor loten klik op dit logo ⇒⇒⇒
Jouw keuze voor Scouting Erskine is dan reeds aangegeven

Speel je al wel mee met de VriendenLoterij maar voor een ander goed doel? Overweeg dan eens een poosje voor Scouting Erskine mee te gaan spelen. Het wijzigen van jouw goede doel is heel gemakkelijk. Bel met Ledenservice VriendenLoterij via 088-020 1020.

Bedankt!

Namens de hele vereniging, hartelijk dank voor uw deelname en veel loterijplezier!