Vrienden van Scouting Erskine

Scouting Erskine bestaat nu al sinds 1946. In al die jaren hebben al heel wat kinderen / jongeren een heel plezierige en nuttige tijd bij de groep beleefd. Sommigen maar kort en anderen die kunnen het nog steeds niet laten en zijn nog op een of andere manier met of voor de groep bezig.

Sleep 1972

Denk bijvoorbeeld als oud-lid eens even terug aan je eigen tijd bij de groep. Die specifieke geur in het clubhuis, de vletten die allemaal nog steeds varen, de leuke kampeertochten en het slapen op een boerderij of in een vreemd clubhuis. Je fijne vriend(inn)en waarvan je er misschien nog steeds een paar hebt overgehouden. En ook de handigheidjes die je geleerd hebt zoals knopen, omgaan met kaart en kompas en andere technieken die je nog wel eens toe kan passen in je dagelijkse leven.

Zelf de broek ophouden

We willen aan kinderen van deze tijd dat leuke spel kunnen blijven aanbieden. En tevens willen we hiervoor enige garantie in de toekomst kunnen geven. Naast een redelijke contributie, die door de leden betaald wordt, is er nog steeds veel geld nodig. De (gemeentelijke) subsidies worden minder en zoals overal in de maatschappij wordt er steeds meer aangestuurd op zelfredzaamheid.

OPA Oud Papier Aktie

Voorheen leverde OPA (de Oud Papier Aktie) nog wat op maar dat is in deze tijd niet rendabel meer en worden er jaarlijks financiele acties gehouden door de leden (o.a. Jantje Betoncollecte, Scoutingloterij). Dus de leden doen zelf al erg veel om geld binnen te halen. En toch is dat niet genoeg. Daarom hebben we de Vrienden van Scouting Erskine in het leven geroepen.

Word nu Vriend van Scouting Erskine

Als je op de een of andere manier voelt dat je ons wilt helpen om uit de financiele zorgen te blijven dan kun je jezelf aanmelden bij Vrienden van Scouting Erskine.

Wij vinden dat daar van onze kant wel iets tegenover mag staan. Wij zullen je tenminste eenmaal per jaar middels een nieuwsbrief op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de groep. Daarnaast zullen we af en toe een vriendenmiddag organiseren waarbij je met eigen ogen het wel-varen van de groep kunt ervaren en daarbij tevens andere vrienden kunt ontmoeten tijdens een ‘waterig’ uitstapje.

Wil je Scouting Erskine financieel ondersteunen dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Rechtstreekse donatie

Wij kunnen het zeer waarderen als je een jaarlijkse, maandelijkse of eenmalige storting op onze rekening wilt doen. Je hebt hierboven kunnen lezen hoe goed het geld besteed wordt en waarom het zo hard nodig is. Ook op de langere termijn. Alle donaties zijn welkom.

De bankrekening voor donaties is: NL84 RBRB 0695 8918 47 ten name van Vrienden van Scouting Erskine te Landsmeer.

VriendenLoterij

Je kunt ook meespelen in de goede doelen VriendenLoterij. Geef daarbij wel aan dat je voor Scouting Erskine meespeelt dan komt de helft van de inleg direct bij ons terecht. Lees hier meer…

Nieuwe vrienden werven

Nieuwe donateurs / vrienden zijn altijd welkom. Help ons mee om die te vinden. Heb je nog contact met een of meer (oud-)leden maak ze attent op onze website en spoor ze aan om, net als jijzelf, de groep actief te gaan ondersteunen.

Je kunt je nu aanmelden!

Ik word Vriend van Scouting Erskine

Geef daarbij aan hoe je Scouting Erskine wilt steunen. Je zal dan ook regelmatig een nieuwsbrief  ontvangen.

Dank je wel

Alle groepsleden zijn je ontzettend dankbaar dat je ze de mogelijkheid geeft om hun fantastische Scoutingspel te kunnen blijven spelen.

Met hartelijke groeten van het bestuur van Stichting Vrienden van Scouting Erskine.