Jubileum 75 jaar

Reünie op 3 september 2022

Onze zeeverkennersvereniging, die 75 jaar geleden opgericht werd onder de naam Christus Koning Groep, heeft een volle mooie geschiedenis. Deze mijlpaal grijpen we aan om oud-leden, leden en sponsoren uit te nodigen om te komen kijken waar de vereniging nu staat en om herinneringen uit te wisselen met oude bekenden.

Zaterdag 3 september 2022 vindt de (uitgestelde) reünie plaats ter ere van het 75 jarig bestaan van Scouting Erskine uit Amsterdam.

We vragen dan ook aan iedereen om dit bericht te delen met de u bekende (oud-)leden en zich aan te melden voor de reünie, door middel van onderstaande link de actuele contact gegevens op te geven. Ook vragen wij naar oude foto’s en anekdotes. Wellicht kunnen we hier een mooi (digitaal) boek van maken. Met deze gegevens kunnen wij, zodra er meer over het programma bekend is, de aangemelde personen actief benaderen en op de hoogte houden van de plannen rond de reünie.

Wij zien u graag weer op de Catamaran, en kijken uit naar een mooie dag vol oude foto’s, verhalen en anekdotes.

Inschrijformulier:

(of scan de QR code)

Ook is het mogelijk om een email te sturen aan: erskine75@scoutingerskine.nl

Semafoor

Vanwege het jubileum is ook het groepsblad Semafoor weer een aantal keren verschenen. Ga naar Semafoor om ze digitaal te kunnen lezen.

Jan van Galen emissieloos varen

Emissieloos varen

Tijdens de opening van het nieuwe scouting seizoen is op 28 augustus 2021 de Jan van Galen als emissieloos aangedreven boot in gebruik gesteld.

Lees dit artikel: Scouting Erskine, zet de stap naar elektrische voorstuwing.