Accommodatie en andere verhuur

De meeste Scoutinggroepen gaan zo vaak mogelijk op kamp. Dit zijn vaak de leukste momenten van het jaar voor de jeugdleden. Omdat wij het als Scoutinggroep op prijs stellen om voor een aantrekkelijke prijs in clubhuizen van andere groepen te kunnen overnachten hebben wij ons terrein en clubhuis voor andere Scoutinggroepen te huur.

Walhalla

Het clubhuis Walhalla wordt gebruikt door twee Scoutinggroepen die voornamelijk op zaterdag overdag hun opkomsten hebben. Op vrijdagavond wordt een gedeelte van het gebouw gebruikt.

In het Walhalla mag worden overnacht met maximaal 25 personen en 50 personen mogen op het terrein kamperen. Het gebouw met twee grote zalen is uitermate geschikt als vast onderkomen bij het kamperen op het in totaal 1,5 hectare grote terrein. In het clubhuis zijn 4 WC’s, 2 douches en 2 grote wasbakken aanwezig. Ook zijn er twee keukens die gebruikt kunnen worden met ieder een koelkast, wasbak en 4 gaspitten.

Tevens kunnen wij tegen zeer gunstige prijzen grote en kleine legertenten neerzetten om in te overnachten.

Luchtfoto terreinVoor grote groepen is er de mogelijkheid om het aangrenzende gebouw en terrein, Catamaran, te gebruiken. In dit gebouw mogen ook 25 personen binnen slapen en kunnen er nog eens 50 personen kamperen.

Het terrein is ideaal gelegen aan de zuidrand van Amsterdam, met bus, tram, metro en trein op loopafstand. Er is ook een groot winkelcentrum met de fiets of auto gemakkelijk te bereiken (90 min gratis parkeren) en een supermarkt op loopafstand (of 2 uur gratis parkeren).
Het terrein heeft een eigen haven welke direct uitmondt op De Nieuwe Meer. Het Amsterdamse Bos is op loopafstand. Hierdoor is het terrein geschikt voor zowel land- als zeeverkennersgroepen. Pionieren en kampvuren behoren tot de mogelijkheden tijdens een kamp. De voor het kamperen noodzakelijke materialen zoals tenten en kookkisten zijn in overleg te gebruiken.

Bekijk gegevens omtrent lokatie in de Accommodatiegids van Scouting Nederland.

Wie moet ik hebben voor meer info?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden, kosten en nog beschikbare data contact op met de beheerder, Bob van der Laag.

Telefoon 06-53770601 of stuur een bericht aan Verhuur.

Waarvoor kan ik nog meer bij jullie terecht?

Wij hebben een groot aantal legertenten, zeilboten (alleen met bemanning), sleep-/duwboot en pontons die, indien beschikbaar, te gebruiken zijn. Ook kunt u altijd contact opnemen met ons voor hulp bij speciale activiteiten of personeelsuitjes.

Fotoimpressie Walhalla en buitenterrein